• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Camerabewaking

Camerabewaking is een dienst van Alarm Meldnet die voor meerdere doeleinden kan worden ingezet. Allereerst maakt camerabewaking alarmverificatie mogelijk. Hierdoor kan Alarm Meldnet beoordelen of een melding loos is of dat er direct actie ondernomen moet worden naar politie, sleutelhouders, beveiligingsbedrijf of andere personen of instanties.

Camerasurveillance is een ander onderdeel, waarbij door middel van camera’s een gebouw of terrein geobserveerd kan worden. U kunt bepalen op welke tijdstippen er een camera observatie ronde gedaan moet worden.  Ook kan er gebruikt gemaakt worden van intelligente camera’s, dan wordt er een alarm bij Alarm Meldnet afgegeven wanneer er ongebruikelijke bewegingen worden gedetecteerd. Daarnaast maakt camerabewaking toegangscontrole op afstand mogelijk.
Camerabewaking van Alarm Meldnet kan dus worden ingezet voor het begeleidt toegang geven tot en sluiten van gebouwen tot het voorkomen en signaleren van misdrijven.
Weten dat er iemand kijkt wanneer dat nodig is, is voorkomen van misdrijven.

Camerabewaking van Alarm Meldnet is er voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
De medewerkers van Alarm Meldnet waken vanuit de alarmcentrale over bedrijven, bouwterreinen, industriegebieden en woonhuizen of andere terreinen waar camera’s hangen.

Voordelen:
Naast toezicht en controle door middel van live beelden, werken camera’s ook preventief en verhogen deze de veiligheid. Het bekend maken dat er gebruik wordt gemaakt van camera beveiliging is doeltreffend en preventief, dit is een van de grootste voordelen van beveiliging met camera’s.
Middels gebruik van intelligente camera’s in combinatie met spreek- en inluistersystemen garandeert Alarm Meldnet een optimale beveiliging.

Maakt u reeds gebruik van camerasystemen en wilt u weten hoe wij uw beveiliging kunnen optimaliseren? 

 

 

 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Terug naar overzicht meldkamer