• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

24/7 Helpdesk

Het is belangrijk dat uw beveiligingssysteem optimaal functioneert. Daarom dient u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week te kunnen bereiken. Onze helpdesk stelt alles in het werk om storingen zo snel mogelijk, binnen de afgesproken reactietijd, te verhelpen. Voor het gebruik maken van onze helpdesk dient u natuurlijk wel een onderhoudscontract te hebben afgesloten. Ideaal voor iedereen met een alarmsysteem, camerabewaking en terreinbeveiliging.

 

Meldkamer

Peeters Beveiliging werkt uitsluitend samen met kwalitatieve goede meldkamers in het hele land. In overleg met u sluiten wij uw beveiligingssysteem op een van deze meldkamers. Vooraf spreken wij met u af welke actie van de meldkamer volgt op een melding. Denk hierbij aan het waarschuwen van buren, andere sleutelhouders of het inschakelen van een bewakingsdienst of politie.

 

Camerabewaking

De meldkamer kan ook uw pand of object bewaken door het inkijken in uw camerabewaking. Bij actieve videobewaking wordt de camera geactiveerd door een betrouwbare detectie. De centralist in de meldkamer krijgt direct de beelden binnen en worden ook gelijk opgenomen. Indien gewenst kan hij de besturing van de camera overnemen en zo bepalen of het om een 100% alarm gaat en zo de bewakingdienst en/of politie aansturen met de juiste informatie.

 

Geen voorrijkosten

Deelnemers aan het serviceplan krijgen het 24-uurs storingstelefoonnummer en krijgen een korting op het servicetarief. Tevens berekenen we bij klanten met een SLA-2 Serviceplan geen voorrijkosten en gratis remote ondersteuning. Klanten zonder contract kunnen ons alleen tijdens kantooruren telefonisch bereiken en krijgen geen korting op het service- en/of voorrijkosten.

 

Preventief onderhoud

Om uw beveiligingssysteem goed te laten functioneren is preventief onderhoud noodzakelijk en zelfs verplicht gesteld volgens de VEB regeling. Afhankelijk van uw apparatuur vindt dit onderhoud een- of tweemaal per jaar plaats. Onze servicetechnici komen volgens afspraak bij u langs om de werkzaamheden te verrichten, zoals testen, controleren, schoonmaken en opnieuw afregelen.

 

Overname

Bent u al in het bezit van een bestaand alarmsysteem of camerasysteem? Peeters Beveiliging neemt graag uw systeem onder haar hoede. Een uitbreiding of aanpassing van uw bestaande systeem is uiteraard ook mogelijk. Wij streven erna om voor u een goede en passende oplossing te bieden. 

 

Contact

Beveiliging nodig? Neem contact op met Peeters Beveiliging voor een beveiliging oplossing op maat. Ook als u uw oude alarmsysteem wilt laten aanpassen.