• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Gecertificeerde inbraakbeveiliging met Ajax Systems

Gepubliceerd op: 22-03-2018

Gecertificeerde inbraakbeveiliging met AJAX Systems

Gecertificeerde inbraakbeveiliging met Ajax Systems

 

Het door Aras geleverde Ajax Systems heeft voor de belangrijkste producten Grade 2-certificering verkregen. Dit houdt in dat de fraai vormgegeven apparatuur nu ook gebruikt kan worden voor inbraakbeveiliging volgens E1 van de VRKI.

De certificering heeft betrekking op de centrale unit, die componenten verbindt, en op de draadloze bewegingsmelder (PIR), buitensirene, magneetcontacten en glasbreukmelders. Het Oekraïnse merk Ajax Systems onderscheidt zich vooral door de moderne vormgeving van de componenten, die met een witte of zwarte behuizing worden uitgevoerd. De communicatie is 2-weg en alle componenten worden continu bewaakt. De centrale unit beschikt over een netwerkaansluiting met GSM-backup. Via Contact ID is doormelding naar een particuliere alarmcentrale te realiseren. Het configureren van de componenten kan via een smartphone-app (iOS en Android).

About the Author: Peeters Beveiliging
--------------------------------------------

Peeters Beveiliging is een VEB erkend bedrijf en gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van inbraakbeveiligingssystemen, telecommunicatievoorzieningen en data infrastructuur. Dit doen wij voor de zakelijke en particuliere markt.