• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

GPS brengt indringerdetectie met nauwkeurige radar

Gepubliceerd op: 21-02-2017

GPS brengt indringerdetectie met nauwkeurige radar.

GPS Perimeter Systems introduceert de Radar Blade. Dit is een systeem dat over een afstand van 80 of 120 meter met een nauwkeurigheid van 1 meter signaleert waar indringers passeren. De radarstralen worden niet belemmerd door weersomstandigheden.

De Radar Blade is een perimeterdetectiesysteem voor hoge en lage risico’s, uitgevoerd met microgolf volumetrische sensoren gebaseerd op een Chirp Radar-effect. Deze high tech-detector heeft volgens GPS een moderne en elegante styling. Daardoor is de detector toepasbaar in verschillende situaties en omgevingen, variërend van industrie tot residentieel. De detector werkt op basis van een elektromagnetisch veld die een onzichtbare barrière creëert in elke weers- en lichtomstandigheid.
De Radar Blade is, zoals zijn naam doet vermoeden, een echte radardetector en merkt door de ‘cross technologie’ of het een inbraak of een uitbraak is waarbij tot op 1 meter nauwkeurig wordt bepaald waar deze actie heeft plaatsgevonden (pinpoint). Hij is leverbaar in een 80 en 120 meter bereik en als Standalone of Multiplex versie. De uitvoering kan zijn een vrijstaande eenheid of een paalmontage versie.

About the Author: Peeters Beveiliging
--------------------------------------------

Peeters Beveiliging is een VEB erkend bedrijf en gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van inbraakbeveiligingssystemen, telecommunicatievoorzieningen en data infrastructuur. Dit doen wij voor de zakelijke en particuliere markt.