• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Betere camerabewaking betekent meer zicht

Camerabewaking maakt een snelle ontwikkeling door. Dankzij de digitale analyse, digitale opslag en de transmissie van videobeelden zijn nieuwe beveiligingsconcepten mogelijk. Denk hierbij aan bewaking van terreinen en panden op afstand. Een camerasysteem vergroot de kans dat een dader wordt gepakt en tevens kan het bijdragen aan de veiligheidsbeleving.

Megapixel IP-camera's

Volgens recente schattingen verdubbelt het aantal megapixel IP-camera’s ieder jaar. Deze techniek biedt veel voordelen, maar eisen ook specialistische kennis. Want hoe
zit het met beschikbare bandbreedtes en opslagcapaciteit en hoe zit het met de lichtgevoeligheid van dit soort camera’s. Peeters Beveiliging volgt de ontwikkelingen van camerabeveiliging op de voet en investeert in kennis en kunde.

Mobiele beveiligingscamera's

Steeds vaker ontstaat de vraag naar een tijdelijke beveiligingsoplossing met behulp van een beveiligingscamera. Hierbij moet u denken aan beveiliging van bouwplaatsen, evenementen of bijvoorbeeld leegstand van gebouwen. Zorg voor de juiste camerabeveiliging en heb meer zicht.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Terug naar overzicht beveiligingssystemen.