• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zorg totaal

Wat is Zorg totaal:
Zoals bekend zijn alle gemeentes in Nederland vanaf 1 januari belast met de zorghulpverlening, een grote operatie waarin verantwoordelijkheden van de landelijke overheid verschuiven naar gemeentelijk niveau.
Zorg Totaal biedt in deze een lokale oplossing voor gemeentes. Het Zorgtotaal platform kan worden ingezet op gemeentelijk niveau, wijkniveau ( wijkzuster en haar team), en bij zorgcentrums ( zoals 50 plus woningcorporaties, bejaarden zorg etc,…) Zorg Totaal stelt kosteloos een meldkamerplatform ter beschikking welke ingezet kan worden op diverse kleinschalige en grotere niveaus. Klik hier voor de: Zorg Totaal demo op de beurs te Utrecht

Waarom nou een zorgsysteem?
Door verschillende signalen uit de markt zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing voor een persoonlijk alarmeringssysteem.
Een persoonlijk alarmeringssysteem is bedoeld voor mensen die direct medische of technische hulp moeten kunnen inroepen, denk dan aan mensen met een lichamelijk handicap of ouderen. Zorg Totaal bestaat onder andere uit een draagbare, draadloze noodschakelaar waarmee u in noodsituaties contact legt met een 24-uurs bemande centrale, die een hulpverlener kan inschakelen. 
De markt was opzoek naar een eenvoudige oplossing, die makkelijk te installeren is, en eenvoudig is te bedienen door de eindgebruiker. Door onze ervaring in beveiligingsproducten wisten wij precies wat er van ons verwacht werd en grepen wij deze uitdaging met beide handen aan. Het resultaat? Zorg Totaal!

Het unieke Zorg Totaal platform: 
Uniek aan het Zorg Totaal platform is dat meldkamer technologie, zorghulpverleners en hulpbehoevende op een unieke manier samenbrengt. 
Zorghulpverleners kunnen op basis van hun vaardigheden en beschikbaarheid worden opgeroepen door een interactieve alarm response card die zij op hun mobiele telefoon of tablet ontvangen. Deze manier van werken resulteert in een nieuwe efficiënte manier voor het organiseren van lokale zorg. Een uitgebreide rapportage module kan worden toegepast om zorgverleners te belonen voor de door hun geleverde werkzaamheden.

In de woning: 
Zorg totaal is een P.A.S. (personen Alarmeringssysteem) in huis voor een optimale veiligheid. Door eenvoudig een knop in te drukken (Pols/hals zender) wordt er een duidelijke tweeweg full duplex spreek- en luistercommunicatie tot stand gebracht. Met losse Dect units kan vanaf verschillende locaties in de woning zoals de slaapkamer, toilet en de badkamer ten alle tijde een noodoproep worden gedaan, de hulpbehoevende kan dan direct vanaf deze locatie spreken met een hulpverlener.

Buiten de woning: 
Zorg Totaal is standaard uitgerust met een mobiele GPS/ GSM.3G module welke met één druk op de knop, direct een spreek-luisterverbinding tot stand brengt naar een zorgmeldkamer of naar een persoonlijk direct contact, er is dan direct een spreek-luisterverbinding met een hulpverlener of eventueel een familielid. Zorg Totaal kan dan direct de locatie van de hulpbehoevende via GPS-Google Maps doorgeven zodat direct op 3 meter precies bekend is waar een hulpbehoevende zich bevindt en kan worden waargenomen vanwaar een oproep werd gedaan (hulp is dan direct onderweg). Het systeem kan communiceren naar zorgmeldkamers en naar persoonlijke contacten. Mobile Pers is standaard uitgerust met een analoge PSTN module, een GPS/GSM 3G module en een LAN Module. 

 

Zorgmeldkamer:
Gebeurt er iets, dan drukt u op de knop en wordt er direct contact gelegd met onze zorgmeldkamer. Onze speciaal opgeleide zorgcentralisten zijn getraind in het inschatten van noodscenario’s. Zij weten exact wie zij moeten inschakelen in geval van nood. Alleen zo kan er adequaat gereageerd worden op noodsituaties.

Aanwezigheid detectie: 
Indien gewenst detecteert Zorg Totaal menselijke bewegingen in huis. Als er bij bepaalde tijdsinstellingen geen beweging wordt waargenomen, geeft Zorg Totaal een melding naar een zorgmeldkamer en/of een persoonlijk contact. Deze dagelijkse controle maakt het mogelijk een hulpverlener te sturen zonder dat de hulpbehoevende hiervoor een noodoproep heeft gedaan.

Inbraak & brand beveiliging: 
Zorg Totaal maakt het tevens mogelijk de woning te beveiligen tegen inbrekers, het is zeer eenvoudig het systeem uit te breiden met inbraak detectoren zoals Infraroodmelders en magneetcontacten, ook kunnen optische rookmelders op het systeem worden aangesloten. De bediening is zeer eenvoudig en afgestemd op hulpbehoevende. Alarmmeldingen kunnen worden door gemeld naar een P.A.C. ( Particuliere Alarm Centrale). Met Peeters Beveiliging & ZorgTotaal staat een hulpbehoevende, IN en BUITEN de woning er nooit meer alleen voor!

Bij ons kiest u voor 100% zekerheid, continuïteit en gemak.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag vrijblijvend informatie over onze diensten en producten dan kunt u op onderstaande manieren contact met ons opnemen. Ook als u al klant bij ons bent en een storing of defect wilt melden kan dit door onderstaande mogelijkheden.

- Via e-mail; info@peetersbeveiliging.nl
- Telefonisch op nummer; 0495-840600
Bij ons kiest u voor 100% zekerheid, continuïteit en gemak

 

 

Terug naar overzicht beveiligingssystemen.