• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Terreinbeveiliging

Het beveiligen van uw dure woning of bedrijfspand is steeds vaker onvoldoende, denk ook eens aan terreinbeveiliging. Het afstemmen van de juiste fysieke barrière en terreindetectie is volgens Peeters Beveiliging de essentie van de beveiliging van uw terreinen. Het tijdig detecteren van een indringer die het buitenterrein wil betreden is veelal noodzakelijk. De kans op een geslaagde inbraak wordt hierdoor aanzienlijk kleiner en de pakkans van de indringer wordt hierdoor veel groter. Zorg dus voor een goed presterende terreinbeveiliging. Beveiliging van uw buitenterrein en beveiliging van uw bedrijfspand kan op meerdere manieren.

Soorten terreinbeveiliging:

  • Schrikdraadbeveiliging
  • Dakdetectie
  • Hekwerkdetectie
  • Geavanceerde terreinbeveiliging

Quickscan terreinbeveiliging

Peeters Beveiliging heeft een unieke formule ontwikkeld om te berekenen wat de inbraakvertraging is in uw specifieke situatie met of zonder terreinbeveiliging. De beveiliging wordt afgestemd op het niveau van uw beveiligingsrisico. Aan deze scan zijn kosten verbonden.

Onderhoud en service

Eens per jaar voert Peeters Beveiliging groot onderhoud uit aan de terreinbeveiliging. We gaan dan na of het systeem nog voldoet aan de eisen en of er eventueel wijzigingen moeten worden doorgevoerd. We bieden verschillende onderhoud en service abonnementen aan. Bij de meeste van deze abonnementen rekenen we geen voorrijkosten. Er is een helpdesk die u 24/7 kunt bellen als u vragen heeft of een storing wilt melden. Schakel nu Peeters Beveiliging in voor de beste terreinbeveiliging!

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Terug naar overzicht beveiligingssystemen.