• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Draadloze centrale voor inbraak en domotica

Gepubliceerd op: 26-02-2017

Draadloze centrale voor inbraak en domotica.

Met de ZeroWire brengt Lobeco Fire + Security een inbraakbeveiligingscentrale die niet alleen makkelijk te installeren en te beheren is, maar die ook nog eens een heel behoorlijk design heeft. Bediening kan uiteraard ook met de smartphone.

Bekabeling, hak- en breekwerk zijn voltooid verleden tijd, belooft Lobeco Fire + Security bij de introductie van de ZeroWire. De centrale ondersteunt de verbinding van iedere woning via de bestaande internetverbinding of het WiFi-netwerk. Het systeem communiceert met UltraSync, zonder dat wijzigingen in de instellingen van de router nodig zijn. Bovendien werkt de ZeroWire in vele talen, waaronder het Nederlands.

Domotica
De UltraSync App maakt het mogelijk om alle beschikbare bedienfuncties van de ZeroWire via smartphone of tablet uit te voeren. Wie met NG IP-camera’s werkt, kan zelfs meekijken wie er bij of in de woning aanwezig is. De meest recente ZWave-technologie laat het bovendien toe om de ZeroWire draadloos te verbinden met ZWave-gecertificeerde componenten voor domotica. Daardoor is praktisch elke sturing realiseerbaar. Zo kunnen via de app de gordijnen worden bediend, kan het licht worden in- of uitgeschakeld of gedimd, is de thermostaat te bedienen en kan zelfs op afstand de voordeur worden geopend.

Vanaf heden ook leverbaar bij Peeters Beveiliging. 

About the Author: Peeters Beveiliging
--------------------------------------------

Peeters Beveiliging is een VEB erkend bedrijf en gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van inbraakbeveiligingssystemen, telecommunicatievoorzieningen en data infrastructuur. Dit doen wij voor de zakelijke en particuliere markt.