• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Kies voor de juiste beveiliging voor huis en bedrijf met een beveiligingssysteem van Peeters Beveiliging. Risico’s horen bij mensen, risico’s horen bij het leven. U kunt natuurlijk wel die risico’s tot een minimum beperken door maatregelen te nemen. Bijvoorbeeld door maatregelen te nemen die ervoor zorgen dat uw huis minder aantrekkelijk is voor inbrekers en dat uw woning beter beschermd is tegen brand, zodat u minder zorgen heeft.

Veiligheid op uw bedrijf

Peeters Beveiliging is in veel bedrijfssegmenten goed vertegenwoordigd. Elk segment kent haar eigen specifieke risico’s en behoeften. Onze specialisten voorzien elk bedrijf van een beveiligingsadvies op maat afgestemd op uw specifieke eigenschappen en uw budget. Vandaag de dag heeft Peeters Beveiliging al ruim 500 tevreden klanten en dit aantal groeit nog steeds. Vanzelfsprekend hopen wij binnenkort ook ú te mogen verwelkomen.

Beveiligingssytemen

Er zijn verschillende soorten beveiligingsystemen. Een combinatie van meerdere beveiligingsdiciplines biedt vaak de beste bescherming voor uw woning of bedrijfspand. Wilt u uw buitenterrein beveiligen? Kies dan voor terreinbeveiliging met onder andere schrikdraadbeveiliging, dakdetectie en gronddetectie. Vroegtijdig alarm slaan is cruciaal. Dit kan volledig automatisch verlopen met een alarm met camerabewaking. Het alarmsysteem is 24 uur per dag aangesloten aan een meldkamer om zo tijdig de inbrekers tegen te kunnen houden. Om de veiligheid van uw pand en medewerkers te kunnen waarborgen is het tevens noodzakelijk brandbeveiliging te implementeren.