• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Brandbeveiliging

De juiste brandbeveiliging kan u en uw bedrijf beschermen tegen brand. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van een klein ongeluk of technisch defect. Helaas heeft een brand bijna altijd traumatische en verstrekkende gevolgen. Denk hierbij alleen maar eens aan de enorme gevolgschade welk uw bedrijf of instelling hiervan kan ondervinden. Uit cijfers van het CBS blijkt dat 70% van de door brand getroffen bedrijven uiteindelijk failliet gaat. Kies voor effectieve brandbeveiliging en voorkom daarmee brand.

Beveiliging tegen brand

Met een eigen bedrijf, huis en medewerkers is brandbeveiliging essentieel. Naast grote materiële schade zijn er ten gevolge van jaarlijks 43 doden en 772 gewonden ten gevolge van te betreuren. De grootste boosdoener bij brand is vaak de snelheid waarmee deze zich uitbreidt. Binnen enkele minuten kan een smeulend vuurtje zich uitbreiden tot een uitslaande brand. Zorg voor goede brandbeveiliging en voorkom schade ten gevolge van brand.

Brandmeldinstallatie

Wanneer u kiest voor brandbeveiliging met een brandmeldinstallatie kunt u een beginnende brand in een vroeg stadium ontdekken, lokaliseren en alarmeren, waardoor het bestrijden ervan tijdig kan plaatsvinden en er maatregelen getroffen kunnen worden om mens en omgeving veilig te stellen. Naast de volledige installatie van brandmeldinstallaties kunnen wij in het voortraject een PvE (Programma van Eisen) verzorgen en dit met uw verzekering en/of brandweer afstemmen. Ook de volledige projectering en certificering verzorgen wij, en uiteraard kunnen wij ook uw partner zijn voor het onderhouden van de brandbeveiliging installaties.

 

Voor brandmeldinstallaties werken wij samen met een vaste onderaannemer!

 

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Terug naar beveiligingssystemen.