• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Risco brengt Klasse 3-systeem

Gepubliceerd op: 15-07-2017

Risco brengt Klasse 3-systeem voor grote installaties

RISCO Group presenteert ProSYS™ Plus, een krachtig hybride beveiligingssysteem voor bedrijfsgebouwen. Het Klasse 3-systeem is uit te breiden tot maar liefst 512 zones en kan beheerd worden via de cloud.

ProSYS Plus bestaat uit een revolutionair single hardware-platform met een licentiemechanisme dat vrijwel onbeperkte schaalbaarheid mogelijk maakt voor elke installatiegrootte tot 512 zones. Het bevindt zich volgens Risco Group in de voorhoede op het gebied van beveiliging en bevat het complete spectrum van technologieën die worden aangeboden door de fabrikant.

Kenmerken
Enkele kenmerken van ProSYS Plus zijn een hybride architectuur voor gebruik met bedrade, 2-weg draadloze en RISCO-bus componenten voor een geoptimaliseerde installatie, een op de cloud-gebaseerde smartphone-app en web-interface voor bewaking op afstand en een volledig aanbod van professionele, commerciële en industriële detectoren, met geavanceerde detectietechnologie. Alarm kan gecontroleerd worden via geïntegreerde IP-camera’s, waarmee ook observatie op afstand via de cloud mogelijk is. Het systeem is verder volledig compatibel met de open architectuur van de RISCO PSIM-software.

About the Author: Peeters Beveiliging
--------------------------------------------

Peeters Beveiliging is een VEB erkend bedrijf en gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van inbraakbeveiligingssystemen, telecommunicatievoorzieningen en data infrastructuur. Dit doen wij voor de zakelijke en particuliere markt.