• darkblurbg
    Welkom bij Peeters Beveiliging
    Complete oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en domoticasystemen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Sonos installer

Gepubliceerd op: 18-12-2023

Peeters Beveiliging benoemd tot officiële Sonos Authorized Installer partner

Peeters Beveiliging, is vanaf vandaag officieel benoemd tot Sonos Authorized Installer partner. Hierdoor kan Peeters Beveiliging haar klanten voorzien van Sonos-apparatuur, toebehoren en deskundig advies over de installatie van het systeem.

Als Sonos Authorized Installer partner is Peeters Beveiliging nu volledig gekwalificeerd om alle Sonos-producten te verkopen en te installeren, waaronder speakers, soundbars, subwoofers en accessoires. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de aanschaf van het juiste Sonos-systeem dat voldoet aan hun specifieke behoeften en budget.

“Als Sonos Authorized Installer partner zijn we erg enthousiast om onze klanten te voorzien van het beste advies en de beste producten op het gebied van draadloos muzieksysteem, we hebben de kennis en ervaring om klanten te helpen bij het maken van de beste keuze en kunnen onze klanten volledig ontzorgen door de installatie van het systeem volledig uit handen te nemen.”

Het Sonos-systeem staat bekend om zijn hoogwaardige geluidskwaliteit en gebruiksgemak, en het wordt vaak gezien als het beste draadloze muzieksysteem op de markt. Door deze nieuwe samenwerking kunnen klanten van Peeters Beveiliging nu profiteren van de hoogwaardige producten en diensten van Sonos, evenals de deskundige adviezen en installatieservices van Peeters Beveiliging.

Wenst u meer informatie stuur dan een mail naar sonos@peetersbeveiliging.nl of bel naar 0495840600

About the Author: Peeters Beveiliging
--------------------------------------------

Peeters Beveiliging is een VEB erkend bedrijf en gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van inbraakbeveiligingssystemen, telecommunicatievoorzieningen en data infrastructuur. Dit doen wij voor de zakelijke en particuliere markt.